16 de marzo de 2016

CREMÀ DE LA FALLA


Com tots els anys la nostra festa de falles ha estat de categoria, gràcies a la nostra Associació d'Alumnes i als nostres professors. Enguany hem treballat de valent baix la supervisió de l'artista fallera Àngels Reinon, la seua il·lusió perquè tot estiga perfecte ens guia per a fer  la feina. Hem d'agrair a la família Castillo Folch la seua ajuda, Amparo du a destall a tots els seus perquè ens ajuden a fer la falla, i a Felip Ferrer que sempre s’ofereix en els que faça falta. Tampoc podem oblidar a la professora de dibuix Mila Martínez junt als seus alumnes que mai ens diuen no al que els demanem i a tots els que ens ajudaren a muntar pel matí. I per últim a José Blanch encarregat de controlar la cremà.Els xiquets del col·legi San Clemente ens visitaren amb les seues professores i plenaren l'escola d'alegria.

Per la vesprada la cremarem, en un acte al que van assistir la Fallera Major de Sedaví Lahia Arévalo el President de la Junta Local Fallera Javier Pérez, l'Alcalde José Francisco Cabanes, la regidora d’educació Marta Pascual a més d'un bon nombre de regidors de la Corporació Municipal i membres de la Junta Local Fallera.

L'Alcalde i la Fallera Major de Sedaví junt a la presidenta de l'Associació d'Alumnes Amparo Folch van ser els encarregats de prendre foc al monument, en un acte que va comptar amb l'assistència de més de tres-centes persones que van degustar un berenar amb xocolate i xurros. 

No va faltar ni el ninot indultat que va ser el que representava als tallers de Tai-txi, el va rebre Tere Alacreu. 

0 comentarios :

Publicar un comentario