1 de diciembre de 2015

VOLUNTARIAT PEL VALENCIÀ

T'agradaria aprendre a parlar valencià però no trobes amb qui practicar? Vols adquirir fluïdesa però vius en un entorn no valencianoparlant i et costa trobar on i amb qui parlar en valencià? 
Amb el programa Voluntariat pel Valencià coneixeràs gent nova amb qui practicar el valencià. Es tracta de posar en contacte gent que vol aprendre a parlar fluidament la nostra llengua amb gent que és valencianoparlant. Per fer-ho es creen les parelles lingüístiques, formades per un aprenent i un voluntari.
Cada parella acorda trobar-se almenys una hora a la setmana durant deu setmanes. Amb plena llibertat, cada parella escollirà el dia, l'hora i el lloc per trobar-se i parlar durant una estona en valencià.
Si vols aprendre valencià o si t'agradaria ajudar algú a parlar-lo millor, apunta't al Voluntariat pel Valencià. L'Ajuntament i l'Escola d'Adults de Sedaví col·laboren amb Escola Valenciana per donar a conéixer el programa entre la població. Des de l'Escola d'Adults vos animem a participar-hi. Aprendre la nostra llengua i perdre la por a utilitzar-la en qualsevol situació et donarà una gran satisfacció. T'hi atreveixes?
Trobaràs més informació en este web: http://www.voluntariatpelvalencia.org/

COM M'INSCRIC EN EL PROGRAMA?


Si ets alumne de l'Escola d'Adults, demana una sol·licitud a qualsevol professor del centre. Emplena-la amb les teues dades personals i dóna-li-la al teu professor. Ell, o ella, la farà arribar als organitzadors del programa en l'Ajuntament.
Si no ets alumne, acosta't a l'Ajuntament i demana allí una sol·licitud.

QUAN COMENCEM?

Ens veiem el dia 9 de desembre a les 19.00 h a l'ajuntament de Sedaví. Vos hi esperem!

0 comentarios :

Publicar un comentario