Ir al contenido principal

ENS ENXISA...


Ens enxisa gaudir i veure gaudir les persones del nostre voltant amb les coses xicotetes de la vida. Eixes coses que no cal comprar i que tots portem a dins, eixes coses que quan les fem sentim que se'ns estova el cor, que ens posen un somriure a la cara i que ens permeten enlluernar amb la mirada.

Duem tota la setmana enxisats i emocionats per la generositat dels nostres alumnes; alguns estan a l'atur, però, així i tot, han dut aliments per col·laborar en la Jornada de la Solidaritat, perquè pensen que hi ha gent que ho està passant molt pitjor. Mireu tot el que hem arreplegat a l'escola, i això només abans de dissabte!


A primera hora del matí estava plujós i pareixia que l'oratge ens esgarraria la jornada, després de tot l'esforç i la il·lusió dipositades. Haguérem de muntar la paradeta dins del Saló de plens. I en un tres i no res, ja teníem a Amparo preparada i lluint una de les gorres que ella mateixa havia fet per a vendre.


Teníem la taula plena de coses fetes amb molt d'amor pels nostres alumnes i professors, i de seguida començaren a arribar les primeres compradores. Estaven contentíssimes, perquè havien agafat les millors diademes. Volien que foren iguals, perquè elles eren molt bones amigues.


S'ho prengué amb calma, però finalment el sol isqué i decidírem muntar la taula a la plaça. Les alumnes Fanny, Manoli i Amparo ens dugueren les coques i Mª José, la xocolata, i en un tancar i obrir d'ulls ja no en quedava. També vingueren els profes i Marcela per ajudar a vendre i ja no paràrem fins que diguérem: «Ho hem venut tot!»

Hem arreplegat 380 euros i molts, molts aliments. Si l'any passat fou un èxit, enguany ens hem superat. Per això volem donar les gràcies a tots els alumnes que hi heu col·laborat, a l'Associació d'Alumnes, i a Andrés, Tere i Amparo per haver compartit este dia amb nosaltres. No ens oblidem de la nostra regidora Encarna, perquè li hem buidat la butxaca, ens ha comprat de tot i ha estat al nostre costat tot el matí.

El somriure no ha abandonat les nostres cares en tota la jornada. Matí d'abraçades, de besos i de complicitats. Antics alumnes que han vingut només per donar, per compartir, per ajudar. Hui és un dia per a guardar en la nostra memòria.





Comentarios

Entradas populares de este blog

Concurs cartell Setmana Cultural 2017

Amb motiu de la Setmana Cultural que tots els anys celebrem amb l’Escola d’Adults de Beniparrell, es convoca un concurs de cartells. Els treballs es presentaran en tinta negra sobre paper blanc on haurà de figurar un dibuix i el següent text: XXIX  Jornades d’Intercanvi Cultural de les Escoles d’Adults de Beniparrell i Sedaví.  Maig de 2017 La data límit  de presentació és el 4 d’abril. Hi haurà un premi per al guanyador/a.

Matrícula 2020-2021

Ens alegrem molt d'informar-vos que s'ha obert el període de matriculació en l'Escola d'Adults de Sedaví i estarem encantats d'atendre-vos, informar-vos i assessorar-vos. Així que no ho dubteu gens ni mica: feu-nos una visiteta! Ja sabeu on som ( C/ de les Germanies, s/n ) i ens trobareu tots els dies des del 28 de juny al 13 de juliol de 9h a 13h i de 16h a 20h . RECORDEU QUE MATRICULEM PER ORDRE D'ARRIBADA, AIXÍ QUE NO HO DEIXEU PER A L'ÚLTIM DIA Per tal d'ampliar la imatge, buscar el botó     VERSIÓN EN CASTELLANO Para ampliar la imagen, buscar el botón    

EXPOSICIÓ JOAN ROÍS DE CORELLA I EL SEU TEMPS

  El dimecres 20 de març visitarem l’exposició Roís de Corella i el seu temps , organitzada per la Biblioteca Valenciana, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Universitat de València. Durant la visita, podrem passejar pel monestir de Sant Miquel dels Reis i fer una visita guiada a l’exposició, que inclourà un taller centrat en la importància de la impremta per al desenvolupament cultural de la nostra literatura. Demà l’Acadèmia Valenciana de la Llengua inaugura aquesta exposició. L’objectiu és donar a conéixer al gran públic aquesta figura tan important de les lletres valencianes i que va caure en l’oblit malgrat haver estat una peça clau per a la nostra literatura. Sense dubte, la invenció de la impremta i la introducció a Europa d’aquesta tècnica va revolucionar la producció escrita. Joan Roís de Corella va veure aquest procés de ben a prop. Si voleu vindre, només heu de passar per l’Aula 4 a la vesprada, de 18 h a 20 h, per apuntar-vos-hi. La visita tindrà lloc d